Головна » 2011 » Травень » 20 » «ІМПУЛЬC/IMPULSE»
00:04
«ІМПУЛЬC/IMPULSE»

15  травня 2011 р. ,  в  День сім’ї , що відмічається  країнами-членами ООН з 1994 р.  народився Клуб неперервної  освіти «ІМПУЛЬC/IMPULSE»,  утворений  з метою  адаптації населення всіх категорій до  змін соціального та економічного середовища,  оптимізації процесів самоорганізації людей, відродження традицій взаємодопомоги та взаємодії.

Його співзаснсовниками  стали  слухачі  і викладачі   програми    з  валеології та   домашньої  педагогіки,  що зустрілися в Університеті «Львівський ставропігіон»  для обговорення задач виховання підростаючого покоління,   участі в цьому процесі  сім’ї і важливості врахування сучасних соціальних реалій, що впливають на дитину.   

Серед  засновників Клубу:  Університет «Львівський ставропігіон»,   Кафедра міжнародного центру впровадження програм ЮНЕСКО, «Ставропігійське братство»

Стратегічно Клуб буде  діяти на принципах самоорганізації,  ініціативності, іноваційності, кооперації і  використання  ефективних комунікацій  на підставі Положення в  наступних площинах:

·        організація клубних тематичних та консультативних  заходів

·        сприяння організації  підготовки спеціалістів по програмах  додаткової освіти .

·        участь в  ініціації  та реалізації  програм неперервної  освіти,  зокрема міжнародних

·        обмін  досвідом і адаптація свої  авторські методики викладання 

·        інформування проектування Web-клубу

 

Клуб неперервної освіти «ІМПУЛЬC/IMPULSE» через Міжнародну Кафедру впровадження програм ЮНЕСКО  дасть  можливість  вирішувати актуальні  задачі  Спільної   науково – освітньої програми  ”Процеси самоорганізації і побудова громадянського  суспільства в світлі викликів XXI століття”, за участю мережі організацій, що започаткований в 2002 р.

При формуванні даної програми її засновники  (зокрема Фонд спасіння безпритульних дітей)  виходили з того, що морально-етична свідомість людини формується в трьох концептуальних формах: релігійній, науковій і соціальній.  Але  для соціальної практики на сучасному етапі особливе значення набуває те, як свідомість конкретної людини співвідноситься з цілями держави, з одного боку, і як держава сприяє формуванню свідомості людини, забезпечуючи йому можливість розвитку, реалізації  цивільних прав і соціальних потреб.

Наша мета – зробити  заходи  КНС  «Імпульс»  доступними для  всіх, хто бажає  іти в ногу з часом,  сприяти розвитку здорового громадського  суспільства.


Переглядів: 754 | Додав: Stavropigion | Рейтинг: 2.5/2
Всього коментарів: 2
2 Катерина Гіндак  
0
Вважаю, що програма заслуговує серйозної уваги і повинна розвиватись активно. Вітаю засновників програми і бажаю величезних успіхів в реалізації мети - здоров.я нації.

1 ІРИНА ЛІТВІНОВА, м.ХЕРСОН  
0
ВДЯЧНА ЗА ГУМАНІСТИЧНІСТЬ ВАШИХ ПОГЛЯДІВ У ФОРМУВАННІ ЖИТТЄЗНАТНОЇ ФІЛОСОФІЇ РОДИННОГО ЗВЯЗКУ.

Ім`я *:
Email *:
Код *: