Головна » 2015 » Грудень » 4 » Щодо необхідності реєстрації участі в АСАМБЛЕЇ (Оновлено)
07:18
Щодо необхідності реєстрації участі в АСАМБЛЕЇ (Оновлено)

ГОЛОВАМ ГРОМАДСЬКИХ РАД!!!
 
Шановні друзі!! Я інформував Вас про те, що "Відкрито реєстрацію учасників Асамблеї української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС"
 
Потрібно аби там було зареєстровано від Вашої громради не менше 10 громаських організацій. Якщо громадська організація відповідає нище наведеним вимогам, то їй не можуть відмовити в реєстрації, а саме, якщо Ваша організація:
:
- є зареєстрованим згідно із законодавством громадським об’єднанням, організацією роботодавців або профспілковою організацією,
- поділяє цілі та принципи Угоди про асоціацію Україна-ЄС, а також цілі, завдання і принципи роботи УС ПГС;
- займається питаннями європейської інтеграції, має інтерес та компетенцію, щоб приєднатися до діяльності однієї із зазначених Робочих груп;
- є неприбутковою і не належить до політичних партій чи релігійних організацій або їхніх підрозділів;
- зареєстрована щонайменше за рік до дати зібрання Асамблеї (до 17 грудня 2014 року включно).
 
Прошу визначитися до якої групи ви тяготієте працювати чи стати її координатором:
 
РГ 1 “Політичний діалог, зовнішня та безпекова політика”; РГ 2 “Свобода, юстиція, права людини”; РГ 3 “Економічна співпраця, зона вільної торгівлі, транскордонне співробітництво”; РГ 4 “Зайнятість, соціальна політика, рівні можливості та здоров’я”; РГ 5 “Енергетика, транспорт, довкілля та зміна клімату”; РГ 6 “Наука та технології, інформаційне суспільство, освіта, навчання та молодь, культура і спорт”. 
 
Під час Асамблеї 18 грудня буде сформовано склад оновлених Робочих груп і обрано їхніх координаторів; також відбудуться вибори трьох членів УС ПГС від громадських організацій (члени УС ПГС від сторони роботодавців на національному рівні та від всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні делегуються згідно з відповідними процедурами окремо). 
 
Номінування кандидатів у координатори Робочих груп та у трійку представників громадських організацій відбуватиметься з 5 по 11 грудня, про що буде повідомлено додатково.
 
Прошу Вас організувати реєстрацію не менше 10 громадських організацій до участі в Асамблеї шляхом заповнення відповідної анкети не пізніше 2 грудня 2015 р. включно.
 
Список організацій, які здійснили заповнення анкети для участі в Асамблеї прошу надіслати мені до 04.12.2015 року.
 
Офіційне посилання

 
Посилання на анкету

 
 
З повагою, Петро Петриченко, Координатор Платформи громадянського суспільства "Збудуємо Європу в Україні", голова Громадської Палати України,
(+38067) 2471919(+38050) 3829093
palata@email.ua
 
З повагою,
Заступник Голови Оргкомітету з проведення Конгресу громадських організацій України по створенню Платформи громадянського суспільства у Львівській області.
Голова ВГО «Громадська Палата України» у Львівській області. 
Член Громадської Ради при Львівській ОДА.
ГО «Всеукраїнська Рада Народного Контролю»,«КОМІТЕТ НАРОДНОГО КОНТРОЛЮ», заступник Голови по по боротьбі зі злочинністю м.Львів
 АНДРІЙ ШУБ. 
 Shub65@ukr.net Телефон для справок: 097 9665660

Переглядів: 758 | Додав: Stavropigion | Теги: Щодо необхідності реєстрації участі | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: