Головна » 2015 » Листопад » 26 » Запрошення
08:50
Запрошення

Запрошення

28 листопада 2015 року з 11 години у приміщенні Львівської обласної універсальної наукової
бібліотеки (пр. Т.Шевченка, д.13), Інститут Східної Європи Університету «Львівський Ставропігіон»
спільно з Науковою Бібліотекою проводять Міжнародну наукову конференцію «Галицьке
Королівство: найвище державне сходження Карпато-Дністровської цивілізації» яка присвячена 800- літтю з часу заснування папою римським Іннокентієм ІІІ в 1215 році Галицького Королівства (1215-2015рр.).
Передбачається обговорення ряд актуальних питань, зокрема: 1. Роль Галицького Королівства в історії Європи та унійній християнській культурі України. 2. Зародження та становлення унійних християнських процесів в Союзі Католицьких держав у першій половині ХІІІ століття та їх вплив на Русь-Україну, на прикладі Галицького Королівства. На конференції буде обговорено роль Галицького Королівства в унійних процесах та подальший вступ Руси-України в Союз Католицьких держав. Також відбудеться презентація монографії «Галицьке Королівство: найвище державне сходження Карпато-Дністровської цивілізації». - Івано-Франківськ ”Сімик”, 2015р. - 888с.
До участі з науковими доповідями, краєзнавчо-пошуковими розвідками запрошуються науковці,
викладачі вузів, вчителі ліцеїв, гімназій, шкіл, громадські, культурні, релігійні діячі, які мають потребу і можливість взяти участь в роботі цього форуму. Продовжується реєстрація пропозицій та тем доповідей за електронними адресами:
vsidzo@mail.ru; ukrainoznavezz@ukr.net до 24 листопада 2015р. - Інститут Східної Європи.

Переглядів: 760 | Додав: Stavropigion | Рейтинг: 1.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: